Finmavi kuće

The culture of beauty

borghetto kolekcija

Što Borghetto ville čini tako posebnima?

 • Ljepota luksuza

  Naše su vile napravljene i osmišljene da u njima osjetite čaroliju luksuza i sebi priuštite nezaboravne trenutke radosti za sva Vaša osjetila. U želji da stvorimo poseban ugođaj sjevernog Mediterana u koji smo utkali raskoš kraljeva, mirise prošlih vremena i zlaćane zalaske sunca, napravili smo posebno mjesto upravo za Vas. Osijećat ćete kako tu pripadate i da je to upravo ono izmišljeno mjesto o kojem ste sanjali, gdje ćete stvoriti uspomene koje se pamte cijeli život.

 • Vilinski svijet

  Kad govorimo o arhitekturi, gradnji i uređenju interijera postavili smo visoke standarde u luksuznom turizmu pružajući našim gostima posebnu razinu privatnosti i nevjerovatnu udobnost. Primijenili smo suvremene trendove poštujući tradiciju i ljepotu prostora te stvorili jedinstven i prepoznatljiv stil. Udružili smo se samo s najboljim svjetskim brandovima kako bi Vam osigurali najvišu kvalitetu namještaja, opreme i kućanskih aparata te u svakom kutku Vašeg doma za odmor omogućili poseban doživljaj koji će razmaziti sva Vaša osjetila.

 • Kad snovi postanu stvarnost

  Jedan pogled s Vaše terase i shvatit ćete zašto Istru zovu Terra magica, zemlja koju su kroz stoljeća opjevali svjetski pisci i posjetili brojni umjetnici. Govorimo o poluotoku koji je danas poznato turističko odredište, ali isto tako i beskrajno lijepom i pitomom krajoliku unutar kojeg ćete osijetiti bogatstvo povijesti i kulturnog nasljeđa. Strateški smještene u unutrašnjosti poluotoka naše vile Vam daju privatnost i potreban mir, a pogled poklanja cijelu Istru na dlanu. Plavetnilo mora, zelene livade, miris šume i brežuljci sa povijesnim gradićima koji nose svoje mitske priče uz čašu poznatog istarskog vina i zlatne sunčane zrake bit će samo jedan u nizu doživljaja koji će Vas zavesti i trajno vezati uz ovo posebno, bajkovito mjesto.

 • Zagrljaj užitka

  Želimo da Vam odmor bude savršen i da imate sve što ste ikad sanjali ili poželjeli, pa ćemo uz malu pomoć naših stručnjaka učiniti sve da Vam to ostvarimo. Pored luksuznog smještaja tu su i vanjski bazen, sunčalište, bicikli i roštilj, a mi ćemo Vam organizirati izlete, posjete atrakcijama i restoranima, osigurati Vam kozmetičare i privatne trenere, najam automobila ili brodova kao i mnoge druge usluge prema Vašim željama. Možete letjeti zmajevima, otkrivati rimske vile, proučavati ptice, zaroniti u svijet čarobnih spilja, zaigrati golf i još bezbroj drugih zanimljivosti koje ćemo Vam ponuditi.

  Gostima pružamo 24 h vanjski sigurnosni nadzor.

  Gostima u Borghetto Villas naselju stoje na raspolaganju 2 Tesla punjača.

 1. Ljepota luksuza
 2. Vilinski svijet
 3. Kad snovi postanu stvarnost
 4. Zagrljaj užitka